siwy_bos Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) Mam zestaw głośników 5.1 firmy Creative taki jak w singu i kartę dźwiękową też tak jak w singu. Wszystko na KX. I powstał taki problem, gdy słucham muzyki i przeskakuje między piosenkami w winampie, to w pewnym momencie głośniki przestają grać i wydają z siebie dźwięk o dosyć wysokiej częstotliwości. Dzieje się tak w różnych momentach. Nie zauważyłem żadnej zbieżności z innymi programami czy urządzeniami. Kiedyś mi się już tak działo i teraz ostatnio to powróciło. Głośniki przestają piszczeć, gdy kilkanaście razy zmienię piosenkę w winampie. Dodam jeszcze to, że jak zmieniam piosenki w winampie a głośniki w tym czasie piszczą to przy każdej zmienię piosenki zmienia się częstotliwość dźwięku na mniej lub bardziej znośną. /przenoszę do Inne Komponenty/ Audio. Następnym razem pamiętaj, żeby umieszczać temat w odpowiednim dziale. narcyz Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Sluchaj sproboj przeinstalowac sterowniki. Moze pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...