Gość JestemNoobem Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Gra we Flashu w 3d coś jak Quake 2 naprawdę robi wrażenie :wink: http://www.rasterwerks.com/game/phosphor/beta1.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 mi nie chodzi ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 hehe grafa cos jak HL1 nie no gierka spoko jak na flash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 mi nie chodzi ;/Bo dziala tylko pod IE. A giera mi sie niepodoba. (W sensie ze zrobiona w flashu) mogli by wydac jako normalny exe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) Bo dziala tylko pod IE. A giera mi sie niepodoba. (W sensie ze zrobiona w flashu) mogli by wydac jako normalny exe. pod FireFox tez działa, a gierka nawet niezła :D Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...