gregsz Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) Mam zestaw Logitech'a. Zazwyczja bylo tak, ze gdy zmienialem klawiature zawsze skroty klawiszowe z Windows Commnader'a mi dzialaly. Teraz przy tej klawiaturze jest tak ze ma ona zdefiniowane juz swoje wlasne skroty i np F5 to - Cofnij, F2-Word, F3-excel. Probowalem grzebac we wlasciwosciach klawiatury ale nie mozna jakby sie cofnac do standardowych ustawien klawiszy funkcyjnych. Czy ktos wie jak to zrobic? Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez gregsz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregsz Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Znalazlem!!! Na klawiaturze jest przycisk Fmode nim sie reguluje czy chcemy korzystac z opcji rozszerzonych czy standartowych. Sorry za zamieszalnie ale szukalem rozwiazania kilka dni i nie moglem znalezc a tutaj po napisaniu postu udalo mi sie jakos znalezc :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...