Marky Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Mam ten monitor od kilku dni i niby wszystko cacy i ok, ale wqrza jedna rzecz. Monitor po wylaczeniu na dluzszy czas (noc) i ponownym wlaczeniu gubi ustawienia. Obraz jest przesuniety i za kazdym razem trzeba sie bawic.. ktos ma jakies pomysly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marky Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 i co?? nikt nic nie wiem na ten temat??? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Gubi ustawienia, hmm dziwne. Jesteś na 100% pewien że to wina monitora ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marky Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 No nie jestem pewien... ale jesli nie to co to moze byc?? Wczesniej dokladnie na tej samej konfiguracji z monitorem CTX bylo OK. Bede probowal teraz bawic sie powerstripem.. zobaczymy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Nie mialem stycznosci z monitorkiem, ale wydaje mi sie ze w OSD po ustawieniu wszystkiego trzeba zapisac ustawienia, cos jak SAVE OPTIONS. Chyba ze monitor musi sie "wygrzac" zanim powroci do normalnych ustawien, u mnie to trwa 15 min. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marky Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zapisanie ustawien nastepuje po zniknieciu OSD.. wg instrukcji. Hmm 15 minut?? w CTXie tak nie mialem i nie sadze zeby nowy badz co badz monitor mial takie szopki... nic to poobserwuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 poszukaj na forum było kiedys ale chyba o innym modelu ze iiyamy troche jakby nietrzymają ustawien tzn. po odpaleniu kompa pojawia sie kilkimilimetrowy pasek z prawej strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marky Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 wlasnie szukalem... ale jakos nie namierzylem... nie pamietasz moze subj?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...