Gość lukas_gab Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Mam pytanie grałem i zaraz sie komp wyłączył i.... nie chce sie właczyć nie widzi poprostu dysku .... jak chce zainstalować XP to pisze " nie wykryto dysków twardych " albo pokazuje dysk i pisze że nie ma dostępu do tego dysku ... co jest ?? Dodam że co jakiś czas zaczyna coś klekotać w dysku dłuższą chwile i całkiem głośno ... Co sie stało ?? można to naprawic czy dysk poszedł sie jebac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Sprawdz na innym kompie...... Jesli tam tez nie pojdzie to dysk do kosza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 ok sprawdze ale dodam że na tym kompie inne dyski chodzą ... a jak sie spalił to od czego mógł ?? a może tak klekocze bo mu łożysko pękło ... Mi kiedyś w rowerze penkło i tesz stukało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Jesli cos peklo to mozesz sobie nim porzucac bo i tak go nie naprawisz :D Mogl sie przegrzac albo wina zasilacza.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...