Fan BF2 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Cześć, mam ostatnio zakazy na kompa. Mam druga mysz o ktorej rodzice nie wiedzą, i gdy jestem sam w domy korzystam z kompa. Zabrali mi klawiaturkę, ale nie jest mi potrzebna do pracy w windowsie (no moze oprocz grania) bo pracuje na ekranowej klawie. Mam pytanie, czy da się coś ustawić aby komputer przy uruchamianiu nie spradzał czy klawiatura jest podłączona ? Bo czasami musze zrestartować kompa i bez klawy dalej działac juz nie mogę. Czy da się zmusic kompa aby nawet po uruchomieniu działał bez klawy i podczas uruchamiania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fan BF2 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 No, nikt nie wie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bziumak Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 W biose musisz ustawić opcję Halt on, pewnie masz włączone na All, zmień na All, but keyboard i powinno być ok, tylko że żeby wejść do biosu musisz mieć klawiature. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...