mlun Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Eee no jakas fajan dobrze zrobiona kielbaska tez może być,ale mięcho i tak górą:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 ale bogato macie :( ja ostanio w tygodniu miałem 3 ogniska i 1 grill i tylko z kielbasą chyba raz ktoś przyniósł filet z kurczaka :( zreszto na takim ognisko to mi wystarcza kiełbaska kika małych łomż i filmy z laptopa :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Może na razie zamiast grilla, jakieś jajka na święta w komputerowym stajlu ? http://www.phys.ncku.edu.tw/~htsu/humor/fry_egg.html :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Tak dla odmiany podam Wam przepis na cosik innego z grilla ale rownie pysznego Ryba, a konkretnie cos bialego (morszczuk ,mintaj), papryka, marchewka, przyprawy. Marchew i papryke pokroic w paski. Plat rybki, 2-3 paseczki marchewki, 2-3 paski papryki, posolic, pop.ieprzyc. I najwazniejsze, to wszystko musi byc zapakowane w folie aluminiowa i polozone na grill. Mowie Wam, cos niesamowitego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 heh, mi ryby z grila niesmakują bo w ogóle ich niejadam :D karkówka i zeberka rulez :D jeszcze poczekamy az przejdą jaja faszerowane, będzie dzień słoneczny to trzeba zabrac się za grilowanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Tylko kiedy ten dzień przyjdzie o to jest pytanie,bo jak narazie to tylko na deszcz coraz większy się zanosi i na nic więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 heh, mi ryby z grila niesmakują bo w ogóle ich niejadam :D karkówka i zeberka rulez :D jeszcze poczekamy az przejdą jaja faszerowane, będzie dzień słoneczny to trzeba zabrac się za grilowanie :DJaja faszerowane to istne "niebo w gębie"!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Uwielbiam grille :D Juz kilka za mna w tym roku,ale poniewaz jestem od nich uzalezniony wiec w tym roku spodziewam sie przynajmniej 10 wiekszych imprez grillowych :D A poki co - Wirion - moja love mieszka pod Wawa wiec czuje,ze sie tam wbijemy.Bede w wawie 22-go :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) jak twoja love ma przyjsc okej ps: aa ty z nią, pomyslimy :D Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) Piastów jest daleko od Ciebie ? :D Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 pierwsze słysze..piastów..hmmmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 To jest gdzies za Ursusem.Nie wiem bo mieszkam stamtad ponad 400 km :D ale czego sie nie robi dla prawdziwej love :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 jak ona ma dobre udka i piersi tez na grila sięwsadzi :D :D :D joke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Ja Ci dam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 pierwsze słysze..piastów..hmmmmm Jakies 15km od centrum. @ hydro2 - Twoja miloscia jest ta pani z forum tomb raidera ? ;] Z piastowa do wawy jezdza 2 linie ztm z tego co wiem, wiec dojazd jest bardzo dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Jakies 15km od centrum. @ hydro2 - Twoja miloscia jest ta pani z forum tomb raidera ? ;] Z piastowa do wawy jezdza 2 linie ztm z tego co wiem, wiec dojazd jest bardzo dobry. Zgadza sie :) Jest to ktos dla kogo moglbym przejechac setki a nawet 1000ce km :) Dzieli nas spora odleglosc (ponad 400km) ale laczy wszystko inne (zamilowanie do TR-a stawiam przy koncu) :) Z dojazdem problemu nie mam wiec luz :) Fakt,ze 7H w pociagu swoje robi,ale w momencie dojazdu na miejsce staje sie bardzo szczesliwym chlopczykiem :):):):) ATH - widze,ze albo znasz forum tr,albo uwaznie czytasz moje posty :) Wirion - wbijamy sie na grilla :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Kiedy będzie spotkanie? to może wpadne, bo z warszawy tyż jestem. BTW jaka będzie średnia wieku innych uczestników grilla? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) Heheh ja t bym sobie zjadł porządną kiełbaskę z grilla, już mnie takie smaki nachodzą, że... Już tak od tygodnia. Chyba wyszoruję swojego grilla. Średnia wieku ? Ja myślę, że koło 80 :) To kameralna impreza ;) Sry za OT :P Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 o Piastow moje strony :D to jakas minuta dwie samochodem odemnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 ale smaka zrobiles tymi fotkami :angry: zglodnialem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Jakies 15km od centrum.Kilometr od Pruszkowa ;) 7 odemnie :] Grila czas zaczac :] Najlepsza jest karkowka i "kurak" w postaci skrzydełko i udko :]. AAAA zapomnialbym karkowka musi kilka dni lezec w marynacie.... zreszta kurak rowniez :] Ja polecam do czyszczenia rusztu kreszera lub jakas inna myjke cisnieniowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilM Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Nie no, panowie, takie smaku mi z tym grillem narobiliście... dziś taka pogoda była, że az... wymagało girla zrobić. Jak jutro nie będzie padać, no chyba swój sprzęt rozstawię :) Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 5 V będę uczestniczył prawdopodobnie w pieczeniu kiełbasek :) Ognisko. Paczka z klasy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 5 V będę uczestniczył prawdopodobnie w pieczeniu kiełbasek :) Ognisko. Paczka z klasy ;)5 maja siedze w pracy :? ale 6 :D gril jak malowany, bedzie trzeba zrobic wczesniej marynate do mięsidła. BTW: Kielbasa na patyki, karkowka na ruszt :]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 rządzą ci co mają ogródki, działkowicze mają więcej kłopotu ale panowie z bloków jak dla mnie przesrane chyba ze gdzies się wbiją :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) Stary, podaj adres, wpadam z karkowka i pol litra i mozemy sie grillowac :D Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez Antar1us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...