Skocz do zawartości
killingdeath

Sony Vaio...pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem tutaj nowyi zarejestrowalem sie tutaj poniewaz mam problem...moze nie duzy ale problem a w zasadzie to kilka problemow i pytan.moj laptop to: SONY VAIO PCG-R600MX( ze stacja dokujaca) ktorego dostalem od znajomego i nie wiem nic o nim.wiem jaki ma procesor ile ram jaka karte dvd rom itp itd. a wiec 1problem jest z dvd. poniewaz w stacji dokujacej jest dvd rom ale czyta tylko cd z cd nie ma problemu a dvd nie chce.i jak by ktos mogl napisac jaka jest tego przyczta to bylo by ok.;)

2 problem.a w zasadzie pytanie.czy w tym laptopie mozna wymienic procesor i jesli tak to na jaki(tutaj jest 800 mhz celeron)

3. jaki rodzaj ramu tutaj jest.

4. czy do stacji dokujacej moge wyjac ten dvd rom i wlozyc jakas nagrywarke dvd?

5.i jesli ktos wie cos o tym laptopie to prosze o jakies info.

6:) szukalem w necie ale prawie nic o tym laptopie nie znalazlem.wiec prosze nie pisac zebym szukal w google itp:)

7. pozdrawiam i czekam na odp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Czy to na bank jest DVD?

2. Proce w laptopach da sie wymienic ale jest ich bardzo malo, tutaj raczej tej szansy nie bedzie.

3. Sciagnij Everest i tam bedziesz mial wywalone co to za pamiec.

4. nie mam pojecia, na moj gust pewnie by sie dalo ale glowy nie dam

5. o laptopie nic nie wiem bo nie szukalem.

6. nie szukalem ale lepiej zeby to byla prawde ze szukales bo jak poszukam i znajde to bedzie zle ;)

7. pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi