killingdeath Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Witam jestem tutaj nowyi zarejestrowalem sie tutaj poniewaz mam problem...moze nie duzy ale problem a w zasadzie to kilka problemow i pytan.moj laptop to: SONY VAIO PCG-R600MX( ze stacja dokujaca) ktorego dostalem od znajomego i nie wiem nic o nim.wiem jaki ma procesor ile ram jaka karte dvd rom itp itd. a wiec 1problem jest z dvd. poniewaz w stacji dokujacej jest dvd rom ale czyta tylko cd z cd nie ma problemu a dvd nie chce.i jak by ktos mogl napisac jaka jest tego przyczta to bylo by ok.;) 2 problem.a w zasadzie pytanie.czy w tym laptopie mozna wymienic procesor i jesli tak to na jaki(tutaj jest 800 mhz celeron) 3. jaki rodzaj ramu tutaj jest. 4. czy do stacji dokujacej moge wyjac ten dvd rom i wlozyc jakas nagrywarke dvd? 5.i jesli ktos wie cos o tym laptopie to prosze o jakies info. 6:) szukalem w necie ale prawie nic o tym laptopie nie znalazlem.wiec prosze nie pisac zebym szukal w google itp:) 7. pozdrawiam i czekam na odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 1. Czy to na bank jest DVD? 2. Proce w laptopach da sie wymienic ale jest ich bardzo malo, tutaj raczej tej szansy nie bedzie. 3. Sciagnij Everest i tam bedziesz mial wywalone co to za pamiec. 4. nie mam pojecia, na moj gust pewnie by sie dalo ale glowy nie dam 5. o laptopie nic nie wiem bo nie szukalem. 6. nie szukalem ale lepiej zeby to byla prawde ze szukales bo jak poszukam i znajde to bedzie zle ;) 7. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...