ma1y Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 hej! mam 2003 i zastanawiam sie czy obydwa sa potrzebne? jestem z fazie tesowania ghosta. kolega mowi mi ze wazny jest tylko *.gho i jemu sie w firmie gdzie pracuje tylko *gho robią. mi robi sie tez *ghs ocb? dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 *.ghs robi sie gdy pierwszy plik *gho kest wiekszy niz 2GB Ostatnio robilem backup partycji 5GB i spakowal to do troszke ponad 3GB wlasnie w dwoch plikach - zdecydowanie potrzebne sa oba :idea: Z reszta sprobuj odzyskac ten obraz - pojawi sie komunikat, ze potrzebne sa oba, bo inaczej nie da sie odtworzyc partycji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 *.ghs robi sie gdy pierwszy plik *gho kest wiekszy niz 2GB Ostatnio robilem backup partycji 5GB i spakowal to do troszke ponad 3GB wlasnie w dwoch plikach - zdecydowanie potrzebne sa oba :idea: Z reszta sprobuj odzyskac ten obraz - pojawi sie komunikat, ze potrzebne sa oba, bo inaczej nie da sie odtworzyc partycji fakt, bo robilem 6.5gb :) a w partycja ponizej 2gb nie trzeba? oksik dzieki potestuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 fakt, bo robilem 6.5gb :) a w partycja ponizej 2gb nie trzeba? oksik dzieki potestuje :) Nie ma znaczenia rozmiar partycji (tzn. ma ale pośrednio) lecz waga pliku wyjściowego .gho, jeżeli masz dużo wolnego miejsca na danym dysku to całkiem możliwe, że z partycji 6GB wyjdzie Ci obraz ważący mniej niż 2GB i wtedy będzie tylko jeden plik z obrazem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Nie ma znaczenia rozmiar partycji (tzn. ma ale pośrednio) lecz waga pliku wyjściowego .gho, jeżeli masz dużo wolnego miejsca na danym dysku to całkiem możliwe, że z partycji 6GB wyjdzie Ci obraz ważący mniej niż 2GB i wtedy będzie tylko jeden plik z obrazem.a napisałem ze ma ? :) plik *.gho wyszedł 2.1gb a *.ghs 0.93gb - partycja 14gb, zajete było 6.5gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...