wojpet Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam Posiadam plyte jak w temacie ,pytanie moje jest takie ,czy do poprawnej pracy tej plyty jest wymagany modul DSP (ta plytka wkladana kolo cpu) ?? Generalnie oprocz tego ze blokuje przeplyw powietrza i zbiera kurz nic lepszego nie robi (chyba),chcialbym go odlaczyc i pracowac bez niego -pytanie czy tak mozna i czy czegos w ten sposob nie uszkodze ;) Dzieki za zainteresowanie Pzdr .W Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez wojpet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Max:. Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ja u siebie odłączyłem po 3-cim dniu i jadę już tak parę miesięcy, wszystko chula jak należy i nie mam problemów:) Pozdro..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojpet Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Dzieki ,w takim razie jutro zdejmuje to swinstwo i bede szczesliwszy :D Btw,mam ta plyte juz 3 lata i na to nie wpadlem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...