ExcaliburPL Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) Mam dysk USB Toshiba Momobay 2,5' o pojemności 80GB. System pokazuje że mam 21 GB wolnego miejsca na tym dysku. Wyczyściłem kosz i przywracanie syetmu dla tego dysku a i tak podczas kopiowania pliku o wielkości 4,5 GB system wywala że nie ma miejsca na tym dysku. Macie jakiś pomysł co jest przyczyną ? Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez ExcaliburPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) A jaki system plikow masz na tym dysku? Pewnie jakis FAT a one maja ograniczenia co do wielkosci plikow. Przekonwertuj na NTFS, chyba ze masz Win9x/ME wtedy zostaje dzielenie duzych plikow lub zakupienie platego programu umozliwiajacego dzialanie na partycjach NTFS spod windy 9x/ME. Lub instalacja linuxa. Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez sucker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExcaliburPL Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 A jaki system plikow masz na tym dysku? Pewnie jakis FAT a one maja ograniczenia co do wielkosci plikow. Przekonwertuj na NTFS, chyba ze masz Win9x/ME wtedy zostaje dzielenie duzych plikow lub zakupienie platego programu umozliwiajacego dzialanie na partycjach NTFS spod windy 9x/ME. Lub instalacja linuxa. Wielkie dzięki ... jasne że mam FAT32. Że też o tym zapomniałem (o ograniczeniu). :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...