Muzg2 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 MAM mały problem-wiem ze ten temat był poruszany co do temp na gigabyte wersje 7V ale u mnie sandra pokazuje 44 C a bios 54 i program pod wina od gigabyte EASYTUNE wiec komu mam wierzyc,CO O TYM myślicie?? MAM zamiar zmienic zalmana na volcano 9+ BO 54 to duzo jak nie na podkreconego proca(TAKŻE MAM tylko wentyl połozony na radiatorze od GW -biosa mam najnowszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Troche dziwne. Na początku bym polecał zmienić bios na F9 i ściągnąć najnowszą wersje EaseTune'a. Powinno pomóc. A jeżeli np. te temp sie wogóle nie zmieniają to znaczy ze czujnik sie po prostu skopał. A temp. CPU mi sie wydaje powinieneś mieć ok 55*C w stresie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...