Micias Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Prosze o pomoc bo nie moge włączyć uata100, posiadam dysk barakude IV i mam ja podłączona do kontrolera hpt ale w jego biosie nie moge ustawić uata5 (czyli 100) tylko maksymalna wartość jaka moge ustawieć to uata4 9czyli 66). prosze o pomoc w związku z ta sprawą może ktoś ma taką płyte lub może coś nie tak z moja barakudą, a może trzeba sflaszować bios kontrolera na nowszy ? pomożcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 posiadam tą płyte i niemam problemów z nią problemów. niewiem co sie może dziać. może to taśma , niewiem .... :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 czy aby nie masz ak35? jak tak to nowybios hxxf i po kłopocie a bardziej uniwersalnir to mowy bios i nowe frmwaware di hpt / sorki za literówkui ale jezdem po koniaku na face i paru piwach/ narka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micias Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 A jaki macie bios na płycie głownej i jaki na hpt ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micias Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Juz doszedlem co jest grane, miałem wgrany najnowszy bios, sciagniety ze storny www.abit.com.tw datowany 2001/12/03 , postanowiłem sflaszowac troszke starszy bios 2001/05/02 , ten nowy posiadal bios hpt w wersji 2.0.1024 a stary bios w wersji 1.0.3b1. , po flaszu na starszy bios moge juz zaznaczyc uata100 i barakuda pracuje juz spoczko, nie wiem co moze byc przyczyna, flaszowal moze ktos z was sam bios do hpt bo ja probowalem ale nic mi nie wychodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...