Caehl Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) Szykuje sie nowy hack'n slash. Tym razem od Namco,które cieszy się poważaniem u konsolowców. W tym gatunku zawiele nowego nie można wymyśleć ale oczekuje na bardzo udany klon diablo- szczególnie w mp. o grze możecie poczytać tu http://gry.imro.pl/?exec=game,10736,2,378 Gra ponoć ma wyjść w II kwartale 2006.. Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez Caehl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek2344 Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Wygląda jak MMORPG w singlu (interfejs i poruszanie się). Ulepszanie itemów podobne do Diablo 2. Mało questów, ale za to dłuższe. Z tego co zauważyłem poziom umiejętności rośnie sam, atrybuty w zależności czy walczysz wręcz, na dystans, magią czy może tworzysz mikstury. Graficznie ładna, ale bez specjalnych wodotrysków. Uważam, że nie jest to hit, ale można pograć dla zabicia czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) Cóż, może jak się pogra dłużej to się rozkręci.... U mnie się nie rozkręciła giera, wyłączyłem po 3 minutach. Tragedia, grafa kapowata, widać, że z konsoli, ograniczenie do 30fps (fujjj), animacja z d...y, tragedia. Edytowane 12 Października 2006 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 W moich oczach gierka nie ma przyszłości. To nawet nie koln Diablo. To podróba Dungeon Siege. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek2344 Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Jeśli chodzi o Diablo i Diablo 2 to myślę, że żaden hack&slash nie pobije tej czołówki. I rację masz -Caleb-, że ta gra nie ma przyszłości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mery Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Ja gram i jako wielki fan cRPG mowie ze gra nie jest rewelacyjna ale nie jest to tez jakas szmira (Frater!!) nie wyglada strasznie co prawda jest liniowa jak nic ale ostatnio prawie kazdy h`n`s jest liniowy (Titan Quest). Troche razi ze wszystkie cechy postaci i skille rozwiaja sie same i nie ma w zasadzie mozliwosci ingerencji w zadne statsy ale co tam gra sie przyzwoicie. Natomiast najwieksza wada jest jakis dziwny zestaw broni do siania zametu nie uswiadczycie np zadnego miecza czy toporu same bulawy maczugi mloty halabardy piki itp itd najlepiej sie macha Crude MorningStar (narazie sila mi na wiecej nie pozwala). Gierka do pogrania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 (edytowane) To mnie trochę zniechęciliście do tej pozycji. Jako, że od Sacred i Spellforce wypadłem z obiegu (nauka, egzaminy, praca itp) to może polecicie coś miłego do zabicia czasu :-) . Titan quest jakoś mnie nie wciągnął. Miałem nadzieję, że może to, no ale w takim razie fdaruję sobie .... Edytowane 1 Listopada 2006 przez Conti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mery Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 No wiec po przebyciu 2/3 gierki mowie ze zrobila sie do bani w kazdym miescie przylacza sie nowy towarzysz i nie ma sily sie go pozbyc i jak sie ma 4towarzyszy za plecami to gra staje sie bez sensu nawet punktu sily nie moge nabic bo nie zdaze przeprowadzic ataku melee (punktuje sile) bo wszystkich przeciwnikow towarzyszye ukatrupiaja zanim ja ich zobacze biegaja po calej mapie i morduja kogo popadnie odbierajac radoche z gry. @Conti Moze by tak Gothic3 zapowiada sie rewelacyjnie ale na 512MB ramu krzaczy mi na low wiec wez poprawke na sprzet ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...