martinput Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 w rzeszowie są w apollo na grunwaldzkiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 w rzeszowie są w apollo na grunwaldzkiejCieszy mnie to, ale mógłbyś szerzej? Tzn stepping, seria, tydzień itp? Pozdrav Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 A CZYM SIE RÓŻNI JIUCB OD JIUHB?BO CHCE KUPIC ALE JAK NA RAZIE W SKLEPIE MAJA TYLKO JIUCB,JEST JAKAS DUZA ROZNICA MIEDZY NIMI? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Ja mam problem z plyta a nie z prockiem teraz :). Wiecie moze kiedy beda w Polsce ASUS'y A7N8X Deluxe bo juz czekam prawie dwa tygodnie i narazie cisza :). Komp zamawiany w Vobisie na Zamkowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Dobra wrocilem :) . Z tym ze sie wtrabilem bo dali mi 0.18 f u c k . Bede do nich sie pluł co oni sobie mysla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...