deczklav Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Dostałem dzisiaj płyte gł. SOYO SY 6BB i proca Celeron 300A. Podpięłem zasilacz, grafe i inne podzespoły niezbędne do działania kompa (podłączyłem też speaker) i odpaliłem. Nagle głosniczek systemowy zaczął grać jak karetka 8O Wyłączyłem, posprawdziałem połączenia i dalej to samo. Po kilku minutach udało się właczyć, pokazał się bios i wyłączyłęm. Teraz znowu to samo nie da się odpalic :cry: Co może być przyczyną :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 obawiam sie ze to nie to forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Jak nie to forum to przenies tam gdzie powinno się znajdowac albo niech zrobi to ktos inny :? ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 ja nie moge :( najpierw trzeba bylo myslec a pozniej robic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Możliwe, że pamięci się skopały... Zobacz, jeśli masz instrukcję do płyty, może są wyjaśnione kody ze speakera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Jakie dzwieki wydaje komp? Ile pikniec i jakie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Czytałem gdzies o tym i takie dzwięki oznaczają wadliwą płytę wystemową. Posiedziałęm nad nią troszke czasu i uznałem że 2 kondensatory są walniete, wymieniłem i... DZIAŁA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...