Kacior Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Mam problem z 2 sieciowkami , mam 2 takie same do jednej jest wpiety kabel od modemu (mam neta z kablowki) a do 2 jest wpiety kabel od sieci komputerowej z osiedla , i proble jest taki ze jak mam wlonczone 2 sieciowki to nie otwierają mi sie strony i nie widze nikogo w otoczeniu oni mnie tez dopiero po wyłonczeni np tej od sieci osie. strony zaskakują , czy jest to spowodowane tym ze 2 sieciowki sa takie same ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacior Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Aha i jeszcze jedno strony przestaja chodzic dopiero po wpisaniu IP do karty od sieci osiedlowej dopuki jest wykrywanie automatyczne jest all ok z netem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Jaki system ? Nie masz konfliktow ? Jakie protokoły ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacior Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 System XP , konfliktu wlasnie nie ma :| portokoły TCP/IP i Transportowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 A nie wpisales czasem takich samych numerow IP w 2 sieciowkach!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacior Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Nie w sieciowce od neta mam automatyczne wykrywanie IP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=18185 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...