mateo1977 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 moze ktos z was otworzyl go kiedys tak zeby pozniej go zlazyc. chodzi mi o to ze sa one tak dziwacznie skonstruowane ze mam wielki problem z tym zeby go otworzyc i przeciszczyc ,a mam ich trzy w budzie i czas przyszedl na kosmetyke a cos mi sie wydaje ze jak mi sie nieuda to i na wymiane. a na to mnie niestac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 napisz dokladnie jakiej firmy te CoolerMastery (albo przynajmniej dkoladne symbole) - bo CM nie produkuje tylko kupuje gotowe wentylatory - ja np mam pod reka wentylator T&T (dziadocha i tandeta) oraz MO (rewelaka ma sporo latek nie byl czyszczony i jest cichszy od tego T&T) aha oba z naklejka CM :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Daj znac co to za model. Ja mam taki: Case Fan 80x80x25mm + Thermal Sensor DAF-S81 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 jaden z wiatrakow to -cytuje DUAL BALL SAF-B82 a drugi kupilem z radiatorem i sie zwie CP5-7JD1B oba coolmaster i maja podobna konstrukcje chodz sa innej wielkosci niewiem wogole czy jest mozliwosc ich otwarcia i jezeli ktos mial z tym do czynienia prosze o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 ... a drugi kupilem z radiatorem i sie zwie CP5-7JD1B ... czy jest mozliwosc ich otwarcia i jezeli ktos mial z tym do czynienia prosze o pomoc :lol: LOL nie wiem czemu ale mam podejzenie ze nawet nie odkreciles tego wentyla od radiatora skoro podajesz mi symbol coolera CM a nie symbol wentylatora 1. odkrec wentylator 2. pod naklejka producenta (nie CM bo on tylko je sprzedaje) jest wieczko (czasem nie ma) a pod nim rdzen silnika i lozyska 3. dajesz tam kilka kropel oliwy do maszyn, wazeliny technicznej lub innego smaru do lozysk (jak lozysko slizgowe to smar grafitowy) a jak chcesz to podam symbol tego wentylatora T&T (z CM DI4-6H53B) - wentylator ma symbol MW-615H12S PS a jak chcesz juz calkiem rozbierac wentylator to zapraszam do przeczytania tego watku http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=19525&highlight= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...