Golish87 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Noszę się z zamiarem kupna bezprzewodowej klawiatury i myszy. Przeszukałem wzdłuż i wszerz Allegro no i natrafiłem na 2 wg mnie interesujące produkty: 1. Logitech S 510 2. Logitech Cordless Desktop MX 3000 Wydaję mi się, że pierwszy zestaw jest ciekawszy ze względu na pilota, ale nie wiem czy jakościowo dorównuje drugiemu. A może w tej cenie polecicie coś jeszcze lepszego (ewentualnie dopuszczam wydatek 350zl). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golish87 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 HALO? :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0named Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 EDYTUJ POSTY ! Co do tematu to jakościowo lepszy jest zestaw drugi z myszką MX610. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...