JuLeK Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Włączam i... zonk- jedyne czym moge się nacieszyć to napisem Loading :evil: Po prostu sie nie ładuje :? Nie wiecie co to qrna może być..? Na prawde nikt nie miał nic podobnego :?: Niewiecie od czego to może być :?: Qrde, a już się cieszyłem, że sobie pogram :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 sciagnij sobie pacza najlepiej 1.1 www.nolf2.com bo chyba nie ma cracka do 1.2 a cracka z www.megagames.com no i oczywiscie zalecane najnowsze stery dla radka choc mi na kazdych chodzi ok!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 THX Zaraz sproobuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 jak cos to napisz czy pomoglo ------ A wiec tak, niedawno kupilem sobie radeona 9550, wiec postanowilem pograc sobie troche w nolfa2. gra niestety nie chodzi plynnie, postanowilem wiec wlozyc swojego starego radeona 9000 i sprawdzic jak sie to ma na tej grafie no i jak sie okazalo nolf2 chodzi lepiej na radeonie 9000 niz 9550. zainstalowalem najnowszego pacza 1.3 ale i to nie zmienilo plynnosci tej gry :( wiecie czemu ta gra sie tak dziwnie zachowuje? ktos sobie z tym moze poradzil? bo teoche mnie to ze tak powiem wkur... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...