misiex Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Witam Mój problem polega na tym że minitor a dokładniej ekran ma straszne przebicia naprzykład przy włączeniu/wyłączeniu, przy zmianie rozdzielczości itp, to niejest takie delikatne jak przy wyładowaniu elektrostatycznym ale naprawde dość ładnie kopie, i przy tym słychać takie "strzały" i robią się takie niby paski linie na monitorze co wygląda na popenkany ekran, zaczeło się to po wymnianie karty graficznegdzie wiadomo jest dodatkowe zasilanie z moleksa, jakieś rady, bo jeśli będzie tak dalej to wkońcu monitor szlag trafi, coprawda ma już pare lat ale mógłby jeszcze pare podziałać, jest to miitor NECa(MultiSync FE771sb) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Do serwisu oddaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieznamsie Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 ja mam tak w mikrofonie %-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...