rafamaja Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Pod ten panel regulacyjny jakie wentyle można podpiąć??? R. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafamaja Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Już wiem.... :-P I jeszcze jedno..jak mam wentyle podpięte pod wyświetlacz, to można je równocześnie podpiąć pod panel regulacji obrotów??? R. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucasp Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 O ci wogole chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Najlepiej się gada ze samym sobą :) .. a tak wogóle to biega o FC-03 Fan Control Pro - Akasa?? Bo sam się przymierzam do kupna ... Jak to dziala w praniu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafamaja Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 O ci wogole chodzi ?Jak byś przeczytał tytuł...to pewnie byś się zorientował??...a może nie... chodzi o Akasa Fan control Jr 3,5" Już wiem nie można!! @Myszaqu....Czasem gadanie ze sobą jest dużo konstruktywniejsze.. R. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 @Myszaqu....Czasem gadanie ze sobą jest dużo konstruktywniejsze.. R. Ja tam cały czas ze sobą gadam - tylko w pracy dziwnie na mnie czasem patrzą :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...