Gość rafifeo Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 witam, zainstalowalem widnowsa xp. na koncu zawsze byla taka mini konfiguracja, gdzie ustawial sie internet. tym razem wyskoczyly mi jakies bledy :( w windowsie internet raz jest, raz nie ma :( czasem nie wykrywa mi nawet IP :mur: konfiguracja tega kompa to: asrock k7vt2 amd sempron (athlon xp) 1287 mhz (133 mhz x 9.5) 512 ram twin mos gf mx 440 80 samsung powered by codegen 300 w :? zawsze bylo normalni, czy reinstal pomoze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Może powiedz jakiego masz neta i przez jaki modem/karte sieciowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walruss Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 za duzo informacji to nie napisales, a konfiguracja kompa to tu akurat zbyt duzego znaczenia nie ma. Jakie bledy wyskoczyly? jaki internet masz ?(siec osiedl, neo) To czego nie zrobiles w tej "mini konfiguracji" mozesz zrobic we wlasciwosciach polaczenia sieciowego, a dokladnie we wlasciowosciach protokolu tcp/ip - tam wpisujesz swoje ip, brame i tak dalje lub ustawiasz na automatyczne jesli macie dhcp, to juz zalezy od konfiguracji sieci.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 mam multimedia 128, przez modem, nie na usb a na ethernet. tzn to nie byly bledy ale wyskoczylo mi zebym wpisal jakies serwery dns czy cos :? a ja sie na tym nie znam i nie wiem co tam wpisac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 http://www.multimedia.pl/c94eb584b5b4c25725a13089709bd02d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 thx, wychodzi na to ze system nie odnajduje swojego ip :) wiec ipconfig/renew powinien wystarczyc, tak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...