Lezz Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Chciałbym wymienić wsoją starą mapę polski Cartall 2001- jest trochę niedopracowana, brakuje niektórych miejscowości, a nawet miast. W związku z tym mam pytanie która obecnie mapa jest liderem, bądź znajduje się w czołówce najlepszych map polski. Może nie chodzi mi o ilość bajerów, ale o dopracowanie, dokładność i możliwie jak najlepsze odwzorowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ponoć AutoMapa jest najdokladniejsza, masz plany ulic poszczegolnych wiekszych miast polski, nawet z numerami domow. Dziala na Gps zarowno pod PPC jak i pod Pc, prowadzi cie glosowo, nawet mozesz sobie baze radarow znalezc i wrzucic. Jedyna wada jest kosmiczna cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raccmark Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgadzam sie z przedmówcą. Na codzien używam AutoMapy. Mam na palmie w samochodzie i nawet na przez Śląsk :D mnie przeprowadzila bezproblemowo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...