D4ni3lw Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 mam takie pamiatki: 2x twinmos 512 MB ddr400. cl2,5. kiedy beda sie lepiej krecic? w dualu czy nie? ale nie chodiz mi o suche mhz czy timingi, ale o lesza wydajnosc! drugie pytanko: mam A8N-SLI Deluxe ASUSa i czy wejda mi jakies szybkie geile ddr500 lub ddr600? wiem, ze w opisie plyty jest, ze tlko ddr400, ale w biosiku sa ustawienia do ddr800. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Lepiej będą się kręcić bez duala, ale w dualu są wydajniejsze. Co do twojej płyty to nie wiem jakie tam masz ustawienia, ale podejdą te pamięci, jak je odpowiednio ustawisz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4ni3lw Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 tzn. jak odpowiednio ustawie? czyli lepiej krecic je w dualu? mi raczje chodzi o takie cos: max podkrecone bez duala i w dualu na maxa i kiedy beda wydajniejsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Imo w dualu lepiej będą wydajne niż max @ bez niego. Chyba logiczne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4ni3lw Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 logiczne, ale spotkalem sie z opiniami, ze to zalezu od ilosci programow, ktore chca miec dostep do ramu itp, ble ble, wiec chcialem raz na zawsze rozwiac watpliwosci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 logiczne, ale spotkalem sie z opiniami, ze to zalezu od ilosci programow, ktore chca miec dostep do ramu itp, ble ble, wiec chcialem raz na zawsze rozwiac watpliwosci :DTroche Cie nie rozumie MASZ 2x 512 wiec co za problem dac je na dual-a i kręci a poźniej bez i zobaczyc jak jest lepiej to chyba logiczne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4ni3lw Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 jak bede mial wiecej czasu (chyba dopiero wakacje) to tak zrobie. w czym mierzycie wydajnosc pamiatek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 SiSoft Sandra, ewentualnie czas w SuperPi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...