durczyn Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 jaki program użyć zeby do avi konwertowało się i przy okazji zajmowało mało mb tak jak film 1,5h 700mb mniejwiecej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 konwekterowalo??? Ale z czego...?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 sory, konwertowało, z divx, avi, mpeg, chodzi o to by po wszystkim to avi mało zajmowało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Virtual Dub, Ulead VideoStudio i kilkadziesiat innych uzyj kodera XviD albo DivX i masz 700MB z kilku Gigow mpg czy innego formatu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 bo mi własnie avi zajmuje kilka giga :D i chciąłbym zrobić mniejsze avi, niewszystkie moje programy oferują taki trik, upewnie się ejszcze virtualdubem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 avi to okreslenie rodzaju pliku a divix xvid etc to są sposoby kompresji :). Wiec nie można powiedzieć że chcesz skompresowac divix'a do avi... bo to tak jakbyś powiedział że zamieniasz poloneza na auto.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 chciałem skompresowac avi do avi, ko niewiem jaki program ma wybór kodeków po których to by najmniej zajmowało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) program jest nieistotny... To jakie kodeki będzie miał dostępne zależy od tego jakie kodeki masz zainstalowane w systemie... Musisz spróbować kilka kompresji w różnym stopniu i stwierdzić który stosunek jakości do wielkości Ci odpowiada :) Ja takie rzeczy robię virtualdub'em.. mi wystarcza do wszystkiego aż nadto... Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 mi w virtualdubie nieotwierają sięinne formaty jak avi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) Jak chcesz konwertowac to polecam StaxRip - Niestety wymaga .NET Framework 2.0 Zobacz tez mody VD (VDMpeg,VDMod) Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...