-weS- Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Hey. Chcialbym troche ukrecic moj proc, ale nigdzie w biosie nie widac takiej mozliwosci. Czy ta plyta jest az tak shitowa czy ja cos przegapilem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) Płyty Gigabyta często tak mają że w biosie musisz nacisnąć Alt+F1 wtedy pojawią sie dodatkowe opcje Pozdro Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Tak, wiem o tym, niestety podkrecania i w dodatkowych opcjach nie znalazlem :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) To może update biosu pomoże a jak nie to zainstaluj program CPU FSB i z pod windy sprubój podkręcać :D Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Czy mi się zdaje czy ta mobo jest na chipsecie 915 :?: Jeśli tak to z tego co mi wiadomo OC na tej płycie jest takie że wcale go nie ma - jeśli się myle to niech mnie ktoś poprawi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Czy mi się zdaje czy ta mobo jest na chipsecie 915 icon_question.gif Jeśli tak to z tego co mi wiadomo OC na tej płycie jest takie że wcale go nie ma - jeśli się myle to niech mnie ktoś poprawi. dobrze musisz, chipset 915 to podobno porażka, chyba 845 jest od niego lepszy :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 W ogole nie znosze gigashita, na tej plycie nawet pci-e idzie x4 zamiast x16 ;d. Musze zmienic w najblizszym czasie.. no nic, thx4info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...