massacre Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) witam. czy mozliwe ze sempron 2800+ socket a i plyta glowna gigabyte ga-7vax(kt400) nie wykorzystuja tej karty na maxa??i jeszcze jedno mam zasilacz modecom 300wat i czy on moze tez obnizac wydajnosc grafiki. po zmodowaniu na 16potokow mam 9000pkt a po malym podkreceniu(430/530) 9500pkt(3dmark2003). troszke malo czy jak zmienie zasilacz na tagana 380wat i plyte na epoxa 8rda+pro(nforce2) to wyniki beda lepsze???slyszalem ze to plyta jest glownym problemem i zasilacz.podobno na nforce 2 mozna duzo wiecej z grafy wycisnac.procesor mysle ze jest wystarczajacy. Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez massacre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 witam. czy mozliwe ze sempron 2800+ socket a i plyta glowna gigabyte ga-7vax(kt400) nie wykorzystuja tej karty na maxa??i jeszcze jedno mam zasilacz modecom 300wat i czy on moze tez obnizac wydajnosc grafiki. po zmodowaniu na 16potokow mam 9000pkt a po malym podkreceniu(430/530) 9500pkt(3dmark2003). troszke malo czy jak zmienie zasilacz na tagana 380wat i plyte na epoxa 8rda+pro(nforce2) to wyniki beda lepsze???slyszalem ze to plyta jest glownym problemem i zasilacz.podobno na nforce 2 mozna duzo wiecej z grafy wycisnac.procesor mysle ze jest wystarczajacy. A Zasilacz to moze Feel?? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
massacre Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) zgadza sie feel. jak sprawuje sie plyta glowna bo bede mial taka sama, zreszta procka juz mam., da sie procka jeszcze mocniej podkrecic?? Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez massacre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaZmAn_DeViL Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Nie tyle ze nForce2 wiecej wyciska z grafy tylko jest po prostu wydajniejszym chipsetem... A co do wymiany to po co przeplacac ? Do takiej konfiguracji w zupelnosci wystarczy Ci zasilacz Fortron 350W ( jak sie boisz ze bedzie za slaby to Fortron 400W )... Pieniadze ktore zaoszczedzisz na zasilaczu mozesz przeznaczyc zeby dolozyc do plyty glownej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...