blaade Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam. Mam okazje kupic w Anglii laptopa i znalazem tego Asusa. Moje pytanko brzmi czy warto go brac w tej cenie (na dzien dzisiejszy 938 funtow)? Jako plus napewno przemawia duza matryca 17", dobra karta graficzna x1600, 1 GB DDR2 tylko ten procesor Intel Pentium M Centrino 740 1.73GHz czy to jest Core Duo? W opisie znalazlem, ze ma VGA (D-sub) - czy to wystarczy mi do podlaczenia z tv LCD do ogladania filmow HD? Czy widzicie jakies minusy? :wink: Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez blaade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Witam. Mam okazje kupic w Anglii laptopa i znalazem tego Asusa. Moje pytanko brzmi czy warto go brac w tej cenie (na dzien dzisiejszy 938 funtow)? Jako plus napewno przemawia duza matryca 17", dobra karta graficzna x1600, 1 GB DDR2 tylko ten procesor Intel Pentium M Centrino 740 1.73GHz czy to jest Core Duo? W opisie znalazlem, ze ma VGA (D-sub) - czy to wystarczy mi do podlaczenia z tv LCD do ogladania filmow HD? Czy widzicie jakies minusy? :wink:Ten watek mial byc w tym dziale... A nie w glownym!!! :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: WIDZIMY KOLEGO TYTUL DZIALU??? To zacznijmy stosowac zasady!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaade Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Faktycznie - sorki moje niedopatrzenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...