Maniek230 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Witam! Zainstalowałem Windows XP Professional i mam dwa problemy.. 1. Wyświtla mi sie przy logowaniu okono "Instalator winowd PhotoGalery.msi" Ja tego na płycie nie mam nigdize.....jak tego sie pozbyc?? 2. Nie widzi mi USB 2.0 ..gdy podłącze Pen-driva lub mp3 lub inną pamięc to mam tylko systemowy dźwięk i nie mam dodatkowego dysku w Moim Komputerze...co z tym zrobic? :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 masz tam jakiegos service packa? jesli nie to od razu zainstaluj sp2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek230 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Mam ale Service Packa 1.0 właśnie kombinuje WinXP z service packiem 2.0 ....Dlaczego on nie wswitla mi "dyskó wymiennych"?? Pewnie to ten mój Windows... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 a sterowniki do nich zainstalowales? z sp2 wydaje mi sie ze nie bedzie to potrzebne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...