bortas Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 wie ktos moze gdzie i jak? wiem ze tego jest mnostwo w necie itd ale chodzi mi o taki dobry dla totalnego laika, ktory niema o tym najmniejszego pojecia (czyt. dla mnie:) od kumpla dostalem jakis ale po rozpakowaniu tworzy plik ok 700mb z rozszerzeniem .bin a obok jest plik .cue w ktorym jest napisane: FILE "FAI-KKPF.BIN" BINARY TRACK 01 MODE2/2352 INDEX 01 00:00:00 co z tym dalej mam zrobic? ewentuanie moze ktos sie w to bawi i moze polecic jakis kurs w necie, moze jakas dobra ksiazka? z gory dzieki za help ps czy tamten plik .bin nie jest przyp[adkiem jakims obrazem z jakiejs plyty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Pliki chyba .cue Deamon Tools czyta to sa obrazy plytki cd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 ano *.bin i *.cue to obraz płyty, a w necie to zobacz to www.flashzone.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 a ja baardzo polecam inwestycje w ksiazke.. a dokladnie "Flash 5 - Biblia" nie pamietam ceny.. ale jest idealna do nauczenia sie flasha od pocczatku. do calkiem zaawansowanych technik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 pokombinuj troche sam w programie... czytaj jakies flashowe faq i jakąs animacje zrobisz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 wszystko poszlo odpalilem plik *.bin i mam jakis multimedialny kurs flash'a program tez juz mam .. no ale w czwartek mam kolo z matmy, wiec na razie to musze odlozyc nie ma to jak sesja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Flash nie jest trudny i zrobienie jakiejs animacji to banał :D. Dobrze jak bys znal jakis progs do grafiki 2D photoshop or something like this :D w tedy twoje animacje beda jeszcze lepsze i bardziej widowiskowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...