Skocz do zawartości
turkuć

EPoX 8RDA+ a wyjsicawejscia na karcie muzycznej

Rekomendowane odpowiedzi

strasznie sie napalilem na ta plyte i w poniedzialek lece do sklepu

tylko nurtuje mnie jeden problem - trzy miejsca na chinche na zintegrowanej karcie muzycznej

jak to sie ma do mojego naglosnienia 4.1 i karty TV ktora musze podlaczyc do line in

co mnie czeka ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

strasznie sie napalilem na ta plyte i w poniedzialek lece do sklepu

tylko nurtuje mnie jeden problem - trzy miejsca na chinche na zintegrowanej karcie muzycznej

jak to sie ma do mojego naglosnienia 4.1 i karty TV ktora musze podlaczyc do line in

co mnie czeka ?

nic nie boj, wszysko jest zapewne w manualu od mobo i bedzie ok :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj szczerze to mozesz miec problem :( nie dali dodatkowego sledzia z we/wyjsciami jak to jest w przypadku np.: asusa jesli chcesz podlaczyc dzwiek 5.1 to za wejscie czy tam wyjscie robi line in i mic in :( tutaj chlopaki nie pomysleli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj szczerze to mozesz miec problem :( nie dali dodatkowego sledzia z we/wyjsciami jak to jest w przypadku np.: asusa jesli chcesz podlaczyc dzwiek 5.1 to za wejscie czy tam wyjscie robi line in i mic in :( tutaj chlopaki nie pomysleli

e tam ja nie widze problemu. u mnie smiga 5.1 bez problemu, wystarczy ustawic dobrze konfig w nvidia sound system i po klopocie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh, ale widzisz jak konfigurujesz dźwięk 5.1 to masz WSZYSTKIE wyjścia zajęte. A gościu wyraźnie pisze, że chce mieć i 5.1 (4.1) i do tego karte TV, którą podłącza się do LINE IN. A jak skonfigurujesz dźwięk na 5.1 to WEJŚCIE line in zamienia się w WYJŚCIE REAR - tak jak napisałeś. Tak więc tak jak napisał Lagier, chłopaki zaoszczędzili i nie dali dodatkowego śledzia tak jak w Asusie i jest problem. I nie bedzie można tak zrobić jak tego chciał Turkuć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...