zxnak37 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Mam taki problem - chciałbym wyświetlać obrazy w formatach gif (lub też innych) w programach stworzonych w Turbo Pascalu. Poszukałem trochę na Google no i ściągnąłem sobie parę modułów, które podobno miały działać... Ale nic z tego :? Dlatego bardzo prosiłbym o pomoc, może jakieś linki albo coś takiego :-P Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vieri Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Właśnie dołączam się do prośby jak spowodować aby program otworzył np. w danej procedurze jakiś plik jpg, gif itp. trzeba wogóle do tego inicjowac tryb graficzny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 w trybie txt chyba raczej trudno wyświetlić na ekranie coś poza literkami... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.icy Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 ojejku, no jakies 15 lat temu to sie sciagalo biblioteki i robilo takie rzeczy, ale teraz z czym to bedzie kompatybilne jak uruchomisz, z dosem tylko chyba. przerzuc sie na delphi jak jestes fanem pascala, albo kompiluj w czymkolwiek co ma biblioteki windowsa czy linuxowych X'ow, czy co ci tam pasuje lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek4994 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 w trybie txt chyba raczej trudno wyświetlić na ekranie coś poza literkami... :) ewentualnie cyferki lub inne krzaki !@#$%^&*() :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) albo ascII art [; http://www.gr0g.prv.pl/ w dziale pascal-> biblioteki jest gsvga. kiedys napisalem prosta gre na tym :P Edytowane 28 Maja 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...