nukersss Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Posiadam kartę Leadtek GF FX5700 z vivo. Podłączyłem komputer do TV urzywając aplikacji Winfast PVR i strowników WDM żeby oglądać tv na monitorze. Wszystko działało bez problemu dopóki nie zmieniałem sterowników. Przy każdej próbie zainstalowania nVidia WDM Video Capture (uniwersal) następował restart komputera. Zainstalowałem więc najpierw nVidia WDM A/V Crossbar a następnie nVidia WDM Video Capture (uniwersal) i komputer nie zrestartował się. Ale Winfast PVR nadal nie działa. Wyswietla czarny obraz. Miałem już kiedyś podobny problem- pomógł format. Nie mam zamiaru znowu robić formata :mur: ! Co mam zrobić? Problem występuje niezależnie od wersji sterowników! Inne aplikacje (np. Virtualdub) też nie wyświetlają obrazu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mah00ni Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 sam sobie odpowiedziales... format... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukersss Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Nie mam zamiaru robić 2 formata w ciągu 5 dni! Szukam alternatywy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Driver cleaner wywal stery nim i zainstaluj dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukersss Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 THX, POMOGŁO! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...