koptus Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Witam ;) Zapraszam wszystkich do zapoznania sie z serwisem gryakcji.com. Serwis jak sama nazwa wskazuje serwis zajmuje sie szeroko pojeta tematyka gier akcji. Poszukujemy osoby na stanowisko newsman :) Zapraszam do dzielenia sie opinia na temat serwisu :) gryakcji.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Wygląd taki sobie, ale zaletą jego jest to, że strona dość szybko się wczytuje. Treści chyba nienajgorsze, ale mogło by być lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Bardzo duzo ciekawych recenzji. To menu poboczne troche mi sie nie podoba. Ogolnie jak najbardziej na plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLi5k3n Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Menu boczne mnie akurat się podoba. Zaztanawiam się po co menu górne i donle? Dla czego menu jest tak nisko? Żeby go zobaczyć trzeba "zjechać cały ekran". ...jak zobaczyłem tę stronę byłem niemal pewny jest na silniku Joomli. Sprawdziłem żródło strony i zdziwiłem się, że jednak nie jest to Joomla :) (chyba... :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 łądnie nawet zrobiona www, ciekawe ile sięutrzyma a i to menu jakieś takie za jasne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 strona podoba mi się, menu boczne całkiem dobre, ale za nisko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Jestem na Plus :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Mi się stronka podoba graficznie, tekstów nie czytałem. Wrzuciłbym tylko jakiś efekt w menu pod myszą i po kliknięciu :D bo lubię ;-) Oby tak dalej!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...