Skocz do zawartości
Gość fredus

Creative T3030- Nagle Przestały Grać :/

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Posiadam Creativy T3030 jak dotąd byłem z nich bardzo zadowolony, ale..... wczoraj włączam sobie kompa, uruchamiam winampa i..... noi nic, głośniki nagle przestały grać, myslałem że może dźwiękówka siadła ale sprawdzałem głośniki brata i grają więc karta dźwiękowa jest dobra, sprawdziałem moje głośniki na kompie brata i też nie grają. Nie wiem co im sie mogło stać, nic nie trzeszczały nic nie charczały, poprostu nie dawały oznak że umierają, może spotkał sie ktoś z takim przypadkiem, da sie je jakos naprawić domowymi sposobami czy trzeba je oddawać na gware?? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pilot sie świeci więc działa, heh tylko zanim stary znajdzie fakture i takie tam to długo zajmie, a pozatym targać to do Media markt to... ma ktoś jakies pomysły??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No mi nic nie przychodzi do glowy... Jesli tak poprostu wlaczyles kompa i przestaly dzialac a karta jest ok, no to cos sie musialo walnac. Realizacja gwarancji to rzeczywiscie droga przez kilka nieudogodnien, ale uwierz mi, wolalbys targac to do media markt na piechote niz teraz czekac niewiadomo ile na sprzet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wolalbys targac to do media markt na piechote niz teraz czekac niewiadomo ile na sprzet.

No tez prawda, chyba nic mi nie pozostało tylko dac je na gware, ale mimo wszystko dzieki insekt :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi