CrazyJohn Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 witam, zastanawiam sie nad kupnem czegos takiego (Kingston) wg topicu "Oc Tanich Pamięci 512 Mb/1024mb" taka kostka powinna pociagnac w najgorszym razie 250Mhz na 3-3-3 na 2.6V 1T... dlaczego wiec sa one tak malo popularne? a moze to jakis mit z tym, ze sa takie dobre? mam NF7, mobile i kostke hynixa co chodzi na 250 3-4-3 2T ale grzeje sie strasznie, myslalem, zeby ja wymienic na tego Microna... o DUALu nawet nie marze ;] oplacalny zakup? cena w miare okazyjna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 moze bys zadal w to pytanie w moim topicu? odpowiem -> to loteria, ale jest szansa. Na goodramie niektore "D" sa remarkowanymi "F" :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 moze bys zadal w to pytanie w moim topicu?wiem, za pozno zobaczylem ;/ odpowiem -> to loteria, ale jest szansa. Na goodramie niektore "D" sa remarkowanymi "F" :? to Kingston... zobaczymy jak bedzie z cena, jeszcze sie nie dogadalem... moze warto zaryzykowac, jak nie to na allegro ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 polecam sie bo sprawdzone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...