Rider Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Problem jest nastepujacy : Dzisiaj odlaczylem na chwile tasme od FDD a kiedy ja ponownie podlaczylem i wlaczylem komputer to caly czas pali sie lampka FDD a do tego nie czyta dyskietek ! Czy moze nawalila glowica w FDD czy to wina tasmy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 z góry sorry, nie chce z ciebie robić debila, ale to wygląda na to, że odwrotnie podłączyłeś taśme Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 O kurde miales racje - ale obciach :oops: :oops: - Prosze Adminow o skasowanie tego tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 wlasnie kc9ialem napsiac o tym kablu ;) hehe, keidys tak samo kumplowi zrobilem :PPPPPPPP biedny byl kilka dni bez flopa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 nie ma latwo :D Skasuja temat dopiero jak kazdy Cie wysmieje :D BUahahahahah buahahahahaha A tak na powaznie to kazdemu moze sie zdazyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Hej! Nie spiżdżać się z kolegi, każdemu mogło się zdarzyć :) widać mało jest obcykany w komputerach jeszcze.Kiedyś ( ze 3 lata temu )też tak zrobiłem i musiałem kumpla wołać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Hej! Nie spiżdżać się z kolegi, każdemu mogło się zdarzyć :) widać mało jest obcykany w komputerach jeszcze.Kiedyś ( ze 3 lata temu )też tak zrobiłem i musiałem kumpla wołać :) No bez przesady panowie - troche o komputerach wiem. A taka sytuacja mogla sie zdarzyc kazdemu nie ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Hej! Nie spiżdżać się z kolegi, każdemu mogło się zdarzyć :) widać mało jest obcykany w komputerach jeszcze.Kiedyś ( ze 3 lata temu )też tak zrobiłem i musiałem kumpla wołać :) No bez przesady panowie - troche o komputerach wiem. A taka sytuacja mogla sie zdarzyc kazdemu nie ? :) dokladnie! kazdemu mzoe zdazyc sie cos takiego, nie kazdy ma czas i np. ja wkladam kable bardzo szybko i z tego powodu czasem moze cos nie wyjsc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Ja to kiedys spalilem zywcem p166mmx zaczelem sie bawic zworkami na plycie , niestety wtedy jeszcze nie wiedzialem ze to byly zworki od napiecia (nie wiedzialem ze cos takiego istnieje) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Znam ten ból co ja się kiedyś na męczyłam ze stacją ale to było 486DX2 z kontrolerem na płytce. No a na koniec się okazało że ten co przede mną tam grzebał wygiął pin w kontrolerze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Czlowiek uczy sie na bledach !!! Ale po to wlasnie na tasmie masz jeden kabelek zaznaczony (np. na czerwono) zebys wiedzial ze on jest 1. I tak wlasnie zdobywa sie wiedze :) nastepnym razem jak bedziesz grzebal w kompie i zobaczysz ze dioda ci sie non stop swieci we flopie to bedziesz juz wiedzial ze tasma podlaczona odwrotnie ===> jak juz powiedzialem "CZLOWIEK UCZY SIE NA BLEDACH" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...