rysiu Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 wie ktoś jak zrobić bootowalną cd/dvd w Norton Ghost 2003 Warunki do spełnienia: 1 System musi zostać postawiony z tej płyty na której będzie program bootujący 2 Musi sobie radzić z dyskiem sata Jeżeli ktoś potrafi mi pomóc to z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meeredith Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 pytanie brzmi dlaczego obraz systemu musi być na tej samej płycie co program bootujący ? nie mozesz zmienic płyty po załadowaniu programu ja uzywm northona i wystarczy ze włoze płyte do napędu i zrestartuje pieca(odpowiednie ustawienie w biosie i działa piknie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 ja takie cośrobiłem majac boota na hdd, ale komend niepamiętam już jak to z fdd było... mam osobną partucje z systemem, robie format co zajmuje 25 minut (kawka, gazetka) i czyścutko niesamowicie a jak już nlitem się pobawiac i zrobić gotowca to bajka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiu Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 pytanie brzmi dlaczego obraz systemu musi być na tej samej płycie co program bootujący ?Ponieważ norton Ghost 2003 robi tylko dyskietki startowe, a jak chce się żeby było z obsługą CD to wychodzą aż dwie, a ja nie znoszę dyskietek, bo się psują i są powolne. Już sobie poradziłem, użyłem WinImage żeby połączyć 2 dyskietki 1,44 w jedną 2,88, zmodyfikowałem lekko autoexec.bat żeby nie pytał o 2 dyskietkę i nagrałem razem z obrazem systemu na płytce jako BOOT DVD B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...