Skocz do zawartości
s@ncho

To Co Zwykle

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.4speed.pl/sklep.php?stan=opis&id_towaru=1239 co mozecie onim powiedziec bo cena jest atrakcyjna ewentualnie inny w podobnej cenie do konfigu

A64 3000+ asrock dual sata II 1 gb ramu gf 7600 gt hd nagrywara

Chcialbym zeby byl cichy dosc przysclosciowy [ 2 rdzennie sli raid zeby nie trzeba go bylo wymieniac za 2 lata no i jak najtanszy

Wiem ze to troche koncert zyczen z mej strony :D cena to do 200 zeta z p5rzesylka jak cus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez sie nad nim zastanawialem tylko te 350 w troche mnie odstrasza zmiany konfigu beda sie slizgac na kresach jego mozliwosci bedzie chodzil na maksa i sie zrobi glosno

za ta kase niby mozna nabyc szefa tylko ztego co slyszalem to sie ostatnio popsul i to mocno

wiec panowie moze rozszerzcie wachlarz mozliowsci :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez sie nad nim zastanawialem tylko te 350 w troche mnie odstrasza zmiany konfigu beda sie slizgac na kresach jego mozliwosci bedzie chodzil na maksa i sie zrobi glosno

za ta kase niby mozna nabyc szefa tylko ztego co slyszalem to sie ostatnio popsul i to mocno

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=99117698

gdzies czytałem ze dobre zasilki produkuje ta firma, tylko sa u nas malo znane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten HuntKey daje realne 400W, i nawet przy dość dużym obciążeniu jest cichy ;)

Fakt, ostatnio z Chieftecami są problemy :(

Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=99117698

gdzies czytałem ze dobre zasilki produkuje ta firma, tylko sa u nas malo znane

200 złotych za 350W :blink: Albo ten zasilacz jest bardzo dobry, albo płaci się za kolorowy wentylator :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

200 złotych za 350W :blink: Albo ten zasilacz jest bardzo dobry, albo płaci się za kolorowy wentylator :lol2:

To fakt 200 za 350 nieznanej firmy z wypasno obudowa to jakos do mnie nie przemawia juz lepiej atakowac Hk

Ale moze jaks opinia na temat tego enermaxa

Podobno te zasiłki (Amacrox) są robione na bebechach FSP (firmy która robi Fortrony i ModeComy)

Kiedyś było o tym w jakimś temacie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi