s@ncho Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 http://www.4speed.pl/sklep.php?stan=opis&id_towaru=1239 co mozecie onim powiedziec bo cena jest atrakcyjna ewentualnie inny w podobnej cenie do konfigu A64 3000+ asrock dual sata II 1 gb ramu gf 7600 gt hd nagrywara Chcialbym zeby byl cichy dosc przysclosciowy [ 2 rdzennie sli raid zeby nie trzeba go bylo wymieniac za 2 lata no i jak najtanszy Wiem ze to troche koncert zyczen z mej strony :D cena to do 200 zeta z p5rzesylka jak cus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 HuntKey 350AP - 199 zł + najtańsza przeszyłka 5.50 zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s@ncho Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Tez sie nad nim zastanawialem tylko te 350 w troche mnie odstrasza zmiany konfigu beda sie slizgac na kresach jego mozliwosci bedzie chodzil na maksa i sie zrobi glosno za ta kase niby mozna nabyc szefa tylko ztego co slyszalem to sie ostatnio popsul i to mocno wiec panowie moze rozszerzcie wachlarz mozliowsci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Tez sie nad nim zastanawialem tylko te 350 w troche mnie odstrasza zmiany konfigu beda sie slizgac na kresach jego mozliwosci bedzie chodzil na maksa i sie zrobi glosno za ta kase niby mozna nabyc szefa tylko ztego co slyszalem to sie ostatnio popsul i to mocno wiec panowie moze rozszerzcie wachlarz mozliowsci :D http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=99117698 gdzies czytałem ze dobre zasilki produkuje ta firma, tylko sa u nas malo znane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) Tez sie nad nim zastanawialem tylko te 350 w troche mnie odstrasza zmiany konfigu beda sie slizgac na kresach jego mozliwosci bedzie chodzil na maksa i sie zrobi glosno za ta kase niby mozna nabyc szefa tylko ztego co slyszalem to sie ostatnio popsul i to mocno wiec panowie moze rozszerzcie wachlarz mozliowsci :D Ten HuntKey daje realne 400W, i nawet przy dość dużym obciążeniu jest cichy ;) Fakt, ostatnio z Chieftecami są problemy :( Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=99117698 gdzies czytałem ze dobre zasilki produkuje ta firma, tylko sa u nas malo znane 200 złotych za 350W :blink: Albo ten zasilacz jest bardzo dobry, albo płaci się za kolorowy wentylator :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s@ncho Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 To fakt 200 za 350 nieznanej firmy z wypasno obudowa to jakos do mnie nie przemawia juz lepiej atakowac Hk Ale moze jaks opinia na temat tego enermaxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 200 złotych za 350W :blink: Albo ten zasilacz jest bardzo dobry, albo płaci się za kolorowy wentylator :lol2: To fakt 200 za 350 nieznanej firmy z wypasno obudowa to jakos do mnie nie przemawia juz lepiej atakowac Hk Ale moze jaks opinia na temat tego enermaxa Podobno te zasiłki (Amacrox) są robione na bebechach FSP (firmy która robi Fortrony i ModeComy) Kiedyś było o tym w jakimś temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ale Fortron 350W kosztuje 50-60 zł ;) Jedyna różnica to w zasadzie chłodzenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ale Fortron 350W kosztuje 50-60 zł ;) Jedyna różnica to w zasadzie chłodzenie :DI to, że jest nowy, a nie "leżak magazynowy" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...