acp___ Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) Mam pytanko, czy tak wygląda prawidłowy obraz z kamerki internetowej?? obraz_z_kamerki.bmp opis kamerki Uprzedzam odpowiedzi w stylu: "A czego się spodziewałeś?? Jakości HDTV??" Interesuje mnie tylko, czy wszystko jest w najlepszym pożadku, ewentualnie czy da się coś zrobić aby zmniejszyć szum?? Drugie pytanie czy w skype'ie można dać tylko roździelczość 320x240?? Nie umialem znaleźć opcji do zaminy roździelczości ... Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez acp___ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Mam pytanko, czy tak wygląda prawidłowy obraz z kamerki internetowej?? obraz_z_kamerki.bmp opis kamerki Uprzedzam odpowiedzi w stylu: "A czego się spodziewałeś?? Jakości HDTV??" Interesuje mnie tylko, czy wszystko jest w najlepszym pożadku, ewentualnie czy da się coś zrobić aby zmniejszyć szum?? Drugie pytanie czy w skype'ie można dać tylko roździelczość 320x240?? Nie umialem znaleźć opcji do zaminy roździelczości ... 1. Kiepsko oswietlony pokoj. 2. Rozdzielczosc interpolowana. 3. Tak, w Skype da sie przesylac tylko w 320x240. 4. Kamerka wyglada na sprawna. 5. Zaswiec sobie mocnym zrodlem swiatla w twarz i jakosc bedzie od razu lepsza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acp___ Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 ad. 2. :blink: Nie chciało mi się poszukac na stronce logitecha :unsure: qrde ale na stronce w piep$zonym komputroniku powinno to pisać $qrwy$yny :angry: :angry: :angry: mówi się trudno :-P na nic droższego mnie nie stać (bo i po co), a gorszej/tańszej (znając siebie) pewnie bym nie kupił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...