rkwon Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) no wlasnie tez mi sie tak wydaje :) a ceny nadal stare :( o lodzi zapomnieli ;) pozdrawiam Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez rkwon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 roznica w renderingu miedzy 2x512 a 2x1gb lub 4x512 bedzie bardzo niewielkaherezja. Roznica w renderingu to sprawa konkretnej sceny. Jezeli kolo trzaska cos gdzie max-u lub cos innego nie miele dyskiem przy 1gb to wystarczy. Ale generalizowac ze nie ma roznicy miedzy 1 a 2 ? Render wymaga tyle na ile wypasiona jest konkretna scena Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 ja o tym wiem ale w wiekszosci przypadkow roznicy wielkiej nie bedzie jezeli bawilibysmy sie w full pro 3d to roznice poczujesz ale wtedy raczej masz 2xcpu stacje a nie jakis domowy komputerek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkwon Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) nie wiem czy jeszcze ktos to przeczyta no ale moze :) w kazdym razie postanowilem juz co z buda prockiem pamiecia i dyskiem ale nadal mam dylemat z plyta glowna i karta graficzna:( czy ma to jakies znaczenie jesli biore plyte asusa to grafike tez lepiej asusa?? i jaka jest roznica w wydajnosci miedzy 7600gt a 7800gt ?? pomijajac ze pierwsza ma 12 a druga 20 potokow renderujacych :) zalozmy ze mam 1600 zl na plyte i grafe co polecacie w jakim zestawieniu pozdrawiam Edytowane 3 Maja 2006 przez rkwon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 p5wd2-e + 7600GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkwon Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 7600gt czy 7800 gt ?? roznica w cenie jest dosc znaczna ale czy jest ona warta tego?? jest jakas duza roznica miedzy tymi dwoma kartami ?? powiedzmy obie asusa ?? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 no ale zamiast 78gt juz lepiej 79gt jesli juz bo cena powiedzmy podobna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkwon Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) z tego co poczytalem sobie dowiedzialem sie ze z ta karta 7600 gt dostarczony jest jakis programik smart cos tam za pomoca ktorego mozna ta karte podkrecic :) wiem ze dla was :) overclockerow ;) to pewnie badziewie ale dla mnie jak sie na tym nie znam jest to jakies wyjscie :) powiedzmy ze zostane przy 7600gt MSI czy plyte tez brac MSI czy moze ta p5wd2-e ?? ma to jakies znaczenie ze plyta i karta sa tej samej firmy?? pozdrawiam Edytowane 3 Maja 2006 przez rkwon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 do intela tylko asus co do grafik i mobo z tej samej firmy to roznicy nie zrobi ale to tez zalezy jak na to patrzec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkwon Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 dobra spox grafika bedzie msi 7600gt a co plytka polecasz ?? bo ta p5wd2-e ciutke za droga jest ponad 800 zl kosztuje cos tanszego raczej chce nie zalezy mi na sli ani crossfire musi byc ddr 2 667 lub 800 najlepiej 2xgblan dzwiek i chyba wsio :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 no to p5wd2 - ok 550 stoi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkwon Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) a co sadzisz o radeonie x 1800gto?? on bylby lepszy od 7600gt?? pozdrawiam Edytowane 4 Maja 2006 przez rkwon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Nie opaca sie placic za X1800GTO juz lepiej dolozyc i kupic 7800GT lub nie dokladac i kupic uzywanego 7800GT na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...