Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

posiadam od niedawana motorolke e1 i nie wiem jak za pomocą iTunes odtwarzać mp3 :( skopiowałem na karte pamięci pare mp3 i m4a i po wciśnięciu klawisza z nutką nie mam nic w playlist a do songs> nie chce mi wogóle wejść. Pliki skopiowałem na karte do folderu iTunes.

Natomiast jeśli znajde te piosenki w dzwonkach to odtwarza bez problemu.

Jak utworzyć playliste lub jak to wogóle uruchomić

Jeśli już ktoś to konfigurował i odtwarzał to prosze o pomoc. thx :wink: z góry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale program iTunes wywala mi komunikat że nie może czytać karty pamieci :( (oczywiście po podłączeniu telefonu do kompa)

Mianowicie:

iTunes cannot read the contents of the mobile phone "Karta 128mb"
wieć jak skonfigurować program iTunes? Edytowane przez mruz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wgraj ten monster i potem wgrywasz tylko mp3 i spod pulpitu mozesz wszystko robic tzn play/next itp. w trakcie muzy sms pisac. Zablokowac klawe. Nie wiem w czym problem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monster to nie program. Monster jest jakby "nowym oprogramowaniem" telefonu. Poczytaj na forum o Motorolkach a dokladniej http://www.matrax.net/forum/forumdisplay.php?f=57

Wszystko Ci tu powiedza. Napewno potrzebujesz kabla USB i programow i sterownikow doktorych linki tam znajdziesz. Poszukaj najlepszego monstera do Twojego tela, bo wiem ze do E398 ten jest najlepszy, ale do E1 moze byc jeszcze inny najlepszy. Mowie od razu ze pierwszy monster to najdluzsza robota...trzeba troche czasu poswiecic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem w posiadaniu od niedawna tej motki i jeszcze nie chciałem się bawić w wgrywanie oprogramowania i poprostu poprzez program motoTunes uaktualniłem te mp3 i w iTunes wszystko gra :lol: B)

Rzecz następująca: podajci mi jakiś program do wgrywania motywów i zarządzania telefonem. thx :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Wszystko jest na forum które Ci podałem. To jest forum tylko o MOTOROLACH. Masz wszystko czego potrzebujesz, programy, linki do motywów, softów wsioo :) A poszukanie lepszego softu polecam bo niektóre sa super np. lepsza jakos mp3, szybszy telefon.

Edytowane przez lechu1777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi