Pretorian Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 tak jak w temacie co wg. Was jest lepsze ponieważ jestem na kupnie i nie wiem co kupić?! :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Kupiłbym TEACA pomimo iż jest droższy 2 lata gwarancji wysoka jakość wykonania doskonała korekcja posiada flashowany bios bardzo szybko zrzuca audio (z biosem 3.0) bardzo szybko czyta cdrw (ponad 30x) czyta subkanały ogólnie bezproblemowa praca no i jest zdecydowanie cichszy od Asusa do minusów można zaliczyć problemy z pracą w DMA pod win 2000/xp z biosem 3.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 ja bym bral teaca, w drugim kompie mam asusa i jest qrewsko glosny i ma qrewsko dloogie czasy dostepu, teac rulezz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marky Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Podpisuje sie 4 lapami pod tym co napisali koledzy, oraz od siebie dodam ze moj przezyl rozerwanie plytki w srodku przy full obrotach i dziala. Zeby wyjac resztki plytki musialem go rozebrac bo czesci sie powcinaly w niektore metalowe ranty... ale cdek dziala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 ja bym bral teaca, w drugim kompie mam asusa i jest qrewsko glosny...to pobaw sie lewym przyciskiem w tym ASUSie - wciskasz raz i przytrzymujesz, CDek zwlania o polowe (i cichnie tez o polowe), wciskasz 2 raz ... ... i ma qrewsko dloogie czasy dostepu,...ale tylko do CD-RW - jezeli ma problemy z innymi plytkami to chyba njwyzszy czas na czyszczenie optyki :idea: ...teac rulezza z tym sie zgodze - mimo ze sam mam ASUSa 40x ale jeszcze lepsze sa Plextory na SCSI - pamietam pewna 24x (chyba) to dopiero byla maszyna, czytala takie porysowane plyty ze to historia - ale bylo minelo... :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Od pol rokoo mam TEACa W524E Polecam goraco, mnoostfo plytek juz nagral i nadal jest niezawodny cichy i w ogole best Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 super :lol: :lol: :lol: dzięki za wasze opinie wezme teaca :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 TEACA tylko to :lol: :lol: :lol: to ci nawet aswalt przeczyta jak wieszco to jest takom ma korekte błedów :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Ja bym brał Ausa nie 50x a 52x ! Jest bardzo cichy i ekstra czyta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Tylko Teac i nic innego mam teaca od 2 lat i zadnych problemów czyta wszystko i to bardzo szybko szczerze polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Człowieku! Tylko TEAC - jest cichy, ma dobrą korekcję błędów i jest chyba niezniszczalny (wiem, bo mam). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Bierz Teac'a tylko zaraz po kupnie załaduj nowy bios 3.0...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Mam Asusa 40x , ale polecam TEAC'a (wcześniej miałem TEAC 24x). Asus też jest twardy, ale strasznie długo rozpędza płytę i na głupiej rysie potrafi znacznie zwolnić i zaraz przyspieszyć. Proces ten zajmuje mu parę sekund, w czasie których ja :evil: . I kolejna zaleta TEAC'a: nie chodzi jak stary Zelmer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Cześć Bierz ASUSA tylko nie 50x a 52x kosztuje około 165 zł a ma niezłego kopa płytki 700 MB zgrywa w niecałe 2 minuty i 20 sekund a przytym jest cichutki i na dodatek można go zwolnić do 8x a wtedy prawie w ogóle go nie słychać. Żaden TEAC nie ma do niego startu wiem bo mam i jest super :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aro Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Brałbym asusa jest tańszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 jak zaktualizowac bios do nagrywarki i czy to jest bezpieczne (mam teacw524e bios 1.0a jest super) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Ja mam asusa 50x i jego jedyna wada jest to ze jest strasznie glosny, bralbym raczej Teaca ale zastanowilbym sie bo asus jest naprawde dobry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Kupuj Asusa 52x , polecam bo moi kumple maja. A pozatym sam kiedys mialem Asusa i wiem ze nie ma sobie rownych, gdybym nie chcial DVD to bym nigdy go nie zamienil na nic :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 kupuj teac'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Powiedzcie mi jedno ktory z tych napedow dluzej pozyje. Bo wiem ze Asusy wychodzily niektore wadliwe fabrycznie ale to pomijam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ale żeś wygrzebał stary topik, ale wkońcu kupiłem TEACA - najlepszy cdrom jaki miałem czyta wszystko a pozatym jest cicha jak mysz pod miotłą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Odrazu mowie ze nie czytalem wszystkiego. Mam ASUSa 45X od dluzszego czasu i jestem zadowolony. Pyty audio i rw odczytuje stosunkowo wolno ale ten problem zostal rozwiazany w nowszych asusach. Wiec bierz asusa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Kupiłbym TEACA pomimo iż jest droższy 2 lata gwarancji wysoka jakość wykonania doskonała korekcja posiada flashowany bios bardzo szybko zrzuca audio (z biosem 3.0) bardzo szybko czyta cdrw (ponad 30x) czyta subkanały ogólnie bezproblemowa praca no i jest zdecydowanie cichszy od Asusa do minusów można zaliczyć problemy z pracą w DMA pod win 2000/xp z biosem 3.0 nie ma problemu z praca DMa pod wnem XP - mam ten system i dziala jako DMA - wystawczylo usunac i zainstalowac na nowi i juz sam sie laduje jako DMA Bierz Teac'a !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 zdecydowanie TEAC lepszy Asus czesto sie wali kumplowi zwalily sie 2 po kolei i to po uplywie 1 roku a co za tym idzie musial kupowac nowe bo gwarancja sie skonczyla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ma to samo nagryware a mam pytanie w jaki tyrybie angrywac płyty ze na większosci poszło cdromach i tychtarych na disc at otnajc albo disc at otnajc i jakaś cliszba na koncu tego 2trybu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ja mam TEAC`a i nie narzekam jest cholernie wytrzymaly. mozesz sobie wypalac ile chcesz jest zajebisty(chociaz nie testowalem ASUS`a i na jego temat nie bede sie wiec wypowiadal) ale jesli chodzi o moja opinie na temat TEAC`a to uwazam ze to naprawde dobra nagrywara:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 zastanawiam sie po co odpowiadacie jak sprawa jest z maja br. i juz dalece nieaktualna -ktos wytargał ten topic spod ziemi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 a czy TEAC złamie SAFEDISK 2.51 ??? bo LiteON tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ASUS robi wypasione napędy! Bierz ASUSA! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Ja bym wybrał ausa, jest najlpeszy !!!!!!! ASUS rulez :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...