Michrz Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) Jakiś miesiąc, czy dwa temu kupiłem sobie fajną przygodówkę (w clicku za 6.50) Daemonica własnie. Spodobała mi się ze względu na klimat, który naprawdę jest świetny i fabułę. Gra nie jest zbyt długa, ale każdemu przygodówkowiczowi powinna się spodobać. Dziś przeglądając luźnie neta znalazłem trialową wersję tejże gry na IDG.pl, bardzo polecam :) Download Daemonica Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez Michrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Gierka jest wypaśna, kupiłem też tego Clicka. Klimat wspaniały, fabuła również. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Fajna, klimatyczna gierka, tylko szkoda, że trochę krótka. Muza świetna. Oczywiście też mam ją z Clicka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...