tHe mRuWa Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Wyslalem do komputronika na gwarancje ten zasilacz . Spalil mi plyte główna - wtyczka zasilania stopila sie z gniazdem zasilania na epox 8rda+. Chcialbym wymienic go na cos innego z doplata max 100zl, wiec jaki zasilacz mozecie polecic w Komputroniku do ok. 300zl. Ma byc cichy, ten chieftec nie byl.... A moze nie warto go wymieniac, bo szkoda kasy np. nic lepszego w tej cenie sie nie kupi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 A gdzie sig....??!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Do jakiego konfiga, wróżek tu nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHe mRuWa Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) Do jakiego konfiga, wróżek tu nie ma. no tak, wiec teraz byl epox 8rda+, barton, 1GB ramu, radeon 9550 ale bedzie... jeszcze nie wiem do konca... albo Venice 3000+ i 7600GS na epox 9npa3 ultra albo D805, 7600GS, 1GB ddr2 to tak pokrotce, mysle ze wystarczy:) Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez tHe mRuWa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=27538 trochu droższy niż 300 zł ale to bardzo dobry zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) tego Ci polecę na podmianke z dopłatą lepsza konstrukcja niz p3 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15409 wiadac ze zaspasy wyczerpane na magazynie ale powinni sprowadzic jak bedziesz miał takie zycznie Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez bartezjusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Też chciałem mu dać P6 ale z powodu j.w. dałem linka do p3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHe mRuWa Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Też chciałem mu dać P6 ale z powodu j.w. dałem linka do p3 czyli ten P6 tj. najlepszy mozliwy wybor za ok. 300zł?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zdecydowanie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...