Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 (edytowane) delete Edytowane 26 Lipca 2012 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Mimo że wszytko powinno być ok chcę sobie przywrócić system z wcześniejszych dat nie mogę jakieś sugestie ? a robisz to w trybie awaryjnym czy na normalnym userze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) znaczy sie ze niema punktow kontrolnych ?? Edytowane 2 Maja 2006 przez HiPhO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość futureeman Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 mam pytanie, jak przywrócić poprzednie ustawienia windows XP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) a może F8 i ostatnia znana dobra konfiguracja (ostatnie działające ustawienia) januszxp - jak widać na zdjęciu ostatni i jedyny punkt kontrolny jest 30 kwietnia o 10:35, a kiedy instalowałeś system ? bo coś mi się zdaje że niewiele wcześniej więc skąd windows ma wziąć poprzednie punkty kontrolne ? punkty kontrolne na tym kalendarzu są wyjustowane Edytowane 7 Maja 2006 przez truman20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...