Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Bo jeżeli na sali znajduje sie ktosik lubujący w takich klimatach to prosiłbym o podanie jakichś tytułów wpadających w ucho, a nawet dwa :mrgreen: Mile widziane również polskie kawałki ;) nie smiać sie ze mnie :mrgreen: , znudził mi sie tokio hostel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Jeżeli to: znudził mi sie tokio hostelPisałeś na poważnie to naprawde współczuje ;/ Jeszcze tu wróce jak będą jakieś propozycje :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Jeżeli to: Pisałeś na poważnie to naprawde współczuje ;/ Jeszcze tu wróce jak będą jakieś propozycje :P :P no pisalem na powaznie, co prawda nie mają szans z blog27 ale i tak są fajni..... :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 James Brown, funkowy klasyk... Pelson nagral plyte w funkowych klimatach - Sensi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Tracklist Swietna kompilacja na dobry poczatek. Bedziesz wiedzial czego w google szukac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Jamiroquai wymiata choc nie wiem czy mozna to ot tak bezposrednio zaliczyc do funk'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Propozycje są więc jestem :P no pisalem na powaznie, co prawda nie mają szans z blog27 ale i tak są fajni..... :lol: :lol: To chyba że tak ;) :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Cosik topic po[gluteus maximus]dł ;] Grobelku, zapodaj jakies tytuły, moze ja sie skusze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...