Skocz do zawartości
jacusix

Arca Vir

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zainstalowanego arca vira 2006 i jest kilka rzeczy które mnie w nim denerwują... Może ktos będzie wiedział jak rozwiązać te problemy... Pierwszą sprawą jest jego uruchamianie.Gdy się pokaże pulpit musze czekać z dobre 20 sekund żeby się włączył i żebym mógł normalnie pracować. Innym problemem jest to, że zrzera procka na 100% wtedy gdy w procesach mam włączony moj defragmentator ( Diskepper) i wtedy to już trzeba czekać więcej niz 20 sekund żeby można było pracować. Bez arca vira winda uruchamia sie bardzo szybko. Następnym problemem jest z kluczami do działania programu. Korzystam z wersji demo i klucz jest na 14 dni ale przy praktycznie każdym uruchamianiu systemu musze ten klucz wklejac od nowa bo wywala mi licenje. Wcześniej miałem Kasperskiego ale bardzo mulił kompa więc znów się przesiadłem na arva vira... w sumie program mi się podoba tylko te jego dziwne wybryki :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wywal tego antyvira i zainstaluj sobie triala* Nod32.

* taki trial ze mozesz sobie zrobic wiecznego triala :D

a co lepsze robisz to w sposob legalny nie ingerujac w zaden sposob w pliki nod32 :) ale tutaj o takich rzeczach sie nie rozmawia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi